Bemutatkozás 

A Pondus Környezetvédelmi és Mérnöki Korlátolt Felelősségű Társaság elsősorban környezetvédelmi, vízgazdálkodási és hulladékkezelési feladatokra specializált társaság.

A társaság központja Budapest XI. kerületében található.

A társaság 100%-os magyar tulajdont képvisel.

A Kft. Környezetvédelmi Irodájában megfelelő gyakorlattal, a szükséges szakértői és tervezői engedélyekkel rendelkező szakemberek biztosítják a feladatok teljes körű ellátását. Szükség esetén a kiterjedt partneri kapcsolataink révén a feladatot az adott szakterületet kiemelkedő szinten képviselő szakemberek bevonásával oldjuk meg.

Társaságunk egyetemekkel és kutatóintézetekkel közösen több területen végez kutatás-fejlesztési tevékenységet. Az együttműködés eredményeit – melyeket tudományos folyóiratok szakcikkei rögzítenek – a gyakorlatban is kamatoztatjuk, ezzel elősegítve a Megrendelői igények magasabb szintű kielégítését. Munkatársaink aktív szerepet vállalnak a felsőoktatásban is. Igény esetén szakértői tevékenység keretében specifikus ismeretterjesztő-oktatással is rendelkezésre állunk.

Társaságunk jogelődje a Pondus Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2006. 07. 24-én alakult meg, tevékenységét közel 3 évig folyamatosan folytatta, majd 2009. március 31-i hatállyal alakult át a Pondus Környezetvédelmi és Mérnöki Korlátolt Felelősségű Társasággá.